Plimbări cu bicicleta ta

Acest serviciu este momentan indisponibil. Sunt disponibile însă serviciile de închrieri biciclete electrice și plimbările organizate cu biciclete electrice.

FreeRider organizează în cadrul proiectului Muscel On Bike, plimbări pe diverse trasee, cu bicicleta ta. Aceasta poate fi non-electrică sau electrică, însă trebuie să știi că este necesar să se strângă un număr de 4 persoane ca să putem face o astfel de tură. De regulă, programul turelor este anunțat pe site-ul Freerider.ro, însă în scurt timp, programul va fi actualizat și pe această pagină.

Traseele:

Se stabilesc în funcție de nivelul grupelor, mai precis, se optează pentru trasee care să împace pe toată lumea. Trebuie să precizezi de la început dacă ești începător, mediu sau avansat ca să știm cum construim grupele. Ca exemple de trasee, avem astfel:

A.Trasee simple: distanțe de maxim 30 de km pe zi cu diferențe de nivel de maxim 500 metri.
B.Trasee medii: distanțe de maxim 40 de km pe zi cu diferențe de nivel de maxim 800-1.000 metri.
C.Trasee dificile: distanțe de maxim 60 de km pe zi cu diferențe de nivel de maxim 2.200 metri.

Desigur, dacă vrei să vii cu o bicicletă electrică, traseele de mai sus vor avea un grad mai redus de dificultate, în special pe porțiunile de urcare.

Program:

Toate turele organizate se defășoară de vineri de la orele prânzului până duminica dupăamiaza. În fiecare zi există câte un traseu, plecarea se face dimineața, iar în funcție de dispoziție, ne întoarcem mai devreme sau mai târziu la cazare. Cum nu ne grăbește nimeni, avem la dispoziție toată ziua pentru a admira natura. Sosirea este de preferat să se facă vineri până în orele 12:00 ale prânzului, iar plecarea se poate face duminică oricând.

În curte:

În curtea FreeRider ai la dispoziție un pump-track pe care te poți distra cât vrei, mai ales că-ți punem la dispoziție gratuit și o bicicletă specifică, ai rampe de sărit, elemente tehnice sau de echilibru.

De asemenea, un bike-wash este disponibil pentru a-ți putea spăla bicicleta după fiecare tură. Soluții de lubrifiere sunt furnizate alături de soluțiile de curățat bicicleta de către Muc-Off. Gratuit, desigur.

Cazarea:

Poți alege una dintre cele 4 camere în care dorești să te cazezi. Acestea sunt cu pat single, dar mare (1.40×2.00m) sau pat dublu king size (1.60×2.00m). Poți alege o cameră cu baie proprie sau cu baie comună, costul nu se modifică. Totodată, în cadrul cazării vă oferim micul dejun în regim catering, gratuit.

Facilități: baie, bucătărie cu cuptor (pentru cei care vor să gătească), grătar, foișor, parcare, wi-fi, televizor în cameră

Mesele:

Masa de dimineața este din partea casei, cea de prânz ne-o pregătim noi înainte de tură (sandwich-uri, batoane energizante, fructe etc.), iar cea de seară o servim în oraș, la unul dintre cele mai bune restaurante. Opțional, putem comanda mâncarea acasă, în caz că dorești să petreci mai mult timp pe pumptrack sau pe rampe.

Costul:

Pentru un weekend, de vineri până duminică, așadar 3 zile de plimbări cu două nopți de cazare și toate facilitățile incluse, prețul este de 450 de lei/persoană, indiferent dacă vii cu bicicletă electrică sau non-electrică. Pentru rezervare, este necesară plata unui avans de 100 de lei. În caz de vreme nefavorabilă, tura poate fi amânată sau anulată, în acest caz avansul fiind returnat.

Rezervare:

Trimite-ne un e-mail la echipa@freerider.ro, alături de numele și numărul tău de telefon, iar noi îți vom oferi toate detaliile necesare rezervării.

Calendar:

Indisponibil

 

FOARTE IMPORTANT: PRECIZAȚI LA ÎNSCRIERE NIVELUL VOSTRU. Dacă nu ați pedalat niciodată la munte, vă recomandăm turele cu bicicletele electrice!

Localizare:

Suntem localizați în satul Lerești, lângă Câmpulung Muscel, județul Argeș. Din București, se ajunge pe autostrada A1, apoi pe drumul național care leagă Piteștiul de Câmpulung, recent asfaltat. Drumul ar trebui să dureze 1 oră și jumătate (aproximativ).

Review-uri și localizare pe Google Maps: