Din 2018, Muscel On Bike are un nou partener: Haibike

Posted on Posted in Uncategorized

Ne bucurăm să aunțăm parteneriatul cu unul dintre cei mai importanți producători de biciclete electrice din lume: Haibike. Pionieri în domeniu, aceștia au încurajat această piață încă de la început și au investit sume foarte mari pentru a dezvolta o gamă cât mai diversă. Astfel, în ziua de astăzi, Haibike este unul dintre puținii producători care oferă biciclete electrice pentru toate tipurile de activități.

Importator Haibike în România este KeroBike, care ne-a pus la dispoziție anul acesta mai multe biciclete electrice pentru închiriat, biciclete hardtail și full-suspension, ba chiar și 27 plus, care vor fi dotate cu diverse componente. Astfel, pe lângă distracția de care vei avea parte, vei putea îmbina utilul cu plăcutul căci ce ocazie mai bună poți avea de a te acomoda cu o bicicletă electrică dacă nu pe parcursul unui weekend întreg, pe trasee foarte variate?

Dacă vrei să afli mai multe despre bicicletele electrice pe care ți le punem la dispozție, te invităm pe pagina dedicată acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *