Noi biciclete de închiriat în 2019: Haibike HardNine 1.0 și FullNine 4.0

Posted on Posted in Uncategorized

Haibike va fi partenerul nostru și pentru sezonul 2019, dată fiind buna de colaborare de până în prezent, iar pentru noul an vom avea noi biciclete electrice pentru închiriat: două dintre acestea sunt Haibike HardNine 1.0 și FullNine 4.0, ambele versiuni noi.

O să menționez câteva specificații, căci despre durabilitatea motoarelor nu pot adăuga nimic în mod special. Anul trecut, bicicletele au avut împreună peste 20.000 de km parcurși și zero probleme la motoarele Yamaha.

HardNine 1.0 este un hardtail, în echipare de bază, care vine cu un nou display pentru 2019, unul mai mic și mai compact raportat la cel de anul trecut, are o singură foaie pentru a nu mai induce lumea în eroare cu schimbarea vitezelor și frâne hidraulice pe disc de la Tektro. Furca este pe arc de data aceasta și chiar dacă nu oferă performanțe similare cu cele ale unui furci pe aer, aceasta este mai durabilă și poate fi abuzată fără prea multe griji. De asemenea, cei de la Haibike au optat pentru o pipă mai scurtă, de 70mm, care va îmbunătăți controlul bicicletei la vale și de asemenea, pentru o șa mai comodă decât cea a anului anterior. Acumulatorul de pe HardNine va avea 400Wh în loc de 500Wh cum erau prevăzute modelele anterioare, însă ținând cont că de fiecare dată turiștii s-au întors cu minim 20% energie în acumulator, este de la sine înțeles că și aceasta va face față cu brio sezonului. Cel mai important însă este faptul că Haibike a echipat acest model cu motorul Yamaha PW-SE, o versiune superioară modelului PW care era instalat anul trecut pe bicicletele hardtail.

Culori închise, deci aspect mai sobru.
O singură foaie pentru mai puțină bătaie de cap, alături de un chainguide pentru a ține lanțul la locul său.
Acumulator de 400Wh pentru versiunile de anul acesta.
Display mai mic și poziționat pe partea stângă a ghidonului.
Șa mai lată și mai confortabilă.
Transmisie cu 9 pinioane, Shimano Altus.
Motorul, inima acestui e-bike: versiunea superioară de la Yamaha, PW-SE.

Noul FullNine 4.0 se bazează pe același cadru al anului anterior, însă are o culoare mult mai atractivă. Frânele provin acum de la Shimano și nu de la Magura, iar roțile pe care rulează sunt de 29 de inch. Pentru confort sporit, sunt instalare amortizoare de la Rock Shox, cu o cursă de 100mm. Anvelopele Schwalbe Nobby Nic au fost alese pentru a oferi o aderență sporită în off-road, iar transmia 2×10 cu componente Shimano Deore oferă suficiente rapoarte, indiferent de traseu.

Gri închis și verde, noua plaetă de culori pentru FullNine 4.0.
Varianta cu două foi și zece pinioane a fost păstrată.
Schimbător Shimano Deore cu patină blocabilă.
Suspensii confortabile ca de obicei și acumulator de 500Wh.
Pipă scurtă, de 60mm.

Mai multe din biciclete de închiriat vor ajunge la începutul lui 2019, așadar vă așteptăm ca să luați contact cu noua flotă!

Sesiune foto: ElectroBike.ro
Locație: FreeRider închirieri biciclete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *