Închirieri biciclete electrice

FreeRider îți pune la dispoziție serviciul de închirieri biciclete electrice, cu prețuri cu discount în timpul săptămânii. Închirierea se poate face pentru zona Câmpulung Muscel, aflată la doar 140 de km distanță de București, accesibil pe autostrada A1 apoi pe drumul național recent asfaltat care face legătura între Pitești și Câmpulung Muscel.

Centrul de închirieri biciclete este localizat în satul Lerești, Județul Argeș, chiar în inima celor mai frumoase și spectaculoase trasee din zonă.

Prețuri închirieri biciclete electrice HARDTAIL:

Prețuri:

Biciclete HARDTAIL:
Preț: 150 lei/bicicletă/zi

Biciclete 27plus HARDTAIL:
Preț: 200 lei/bicicletă/zi

Biciclete 27plus Full-suspension:
Preț: 250 lei/bicicletă/zi

Pentru mai mult de 6 biciclete închiriate, se aplică un discount de 10%.

La închirierea bicicletei mai primiți: kit de pană, cameră, spray cu piper, indicații traseu pe google maps, cască și mănuși – acestea trebuie returnate la întoarcere.

Atenție, bicicletele nu dispun de manetă de accelerație, se mișcă din loc doar atunci când pedalezi! 

Se depune o garanție de 150 de lei, care este înapoiată la final dacă bicicleta este returnată în aceeași stare. Dacă bicicleta este înapoiată cu lovituri/defecte, se va calcula suma pentru componentele afectate. Se semnează contract de închiriere în baza căruia se face plata și se eliberează bonul fiscal.

Ce dimensiuni de cadre sunt disponibile pentru bicicletele electrice?

Vă sfătuim să sunați înainte de a rezerva o bicicletă pentru a verifica disponibilitatea!

1 bicicletă Haibike Sduro HardSeven 5.0, roți 27.5 inch, dimensiunea 40cm (S) – pentru persoane cu înălțimea între 1.60m și 1.75m sau copii (minim 1.60m).
5 biciclete Haibike Sduro HardNine 3.0, roți 27plus sau 29 inch, dimensiunea 45cm (M) și 50 cm (L) – pentru persoane cu înălțimea între 1.70m și 1.85m, respectiv 1.80m și 1.95m
2 biciclete Haibike Sduro FullSeven, cu roți 27plus inch, dimensiunea 45 cm (M) și 50cm (L) – pentru persoane cu înălțimea între 1.70m și 1.85m, respectiv 1.80m și 1.95m
1 bicicletă Habike Xduro HardSeven, cu roți 27plus, dimensiunea 45cm (M) – pentru persoane cu înălțimea între 1.65m și 1.80m

Vezi aici toate bicicletele noastre.

Ce specificații tehnice au bicicletele?

Acestea sunt dotate cu noile motoare Yamaha PW-ST 2020 sau Bosch, de 250W (puterea maximă reglementată de UE), cuplu de 70Nm sau 75 Nm și te susțin până la o viteză maximă de 25 km/h. Pe bicicleta electrică pedalezi la fel ca pe o bicicletă obișnuită, doar că motorul te susține la pedalat, cu moduri diverse de putere. Dacă nu știi exact ce este o bicicletă electrică poți citi aici. Acumulatorul este cel mai mare disponibil, de 500Wh și-ți va ajunge în medie pentru 30-40 de km cu o diferență de nivel între 1.000 și 1.400 metri.

Servicii extra:

Cazare, cu mic dejun inclus:
În timpul săptămânii (de luni până joi): 130 de lei/persoană/zi
În weekend (de vineri până duminică): 130 de lei/persoană/zi

Recuperare de pe munte cu 4×4:
Costul se calculează în funcție de distanță

Însoțitor în tură:
Posibil, în funcție de grup.

Întreținere și spălare bicicletă:
Inclusă în costul închirierii.

Cască, mănuși sau ochelari:
Gratuit.

Acces la Pumptrack:
Este gratuit. Mai mult decât atât, îți oferim și o bicicletă specifică pentru pump-track, tot gratuit.

Toaletă și apă potabilă:
Gratuite și disponibile la centru

Parcare:
Gratuită și disponibilă la centru

Wi-Fi:
Dacă vrei să urci rapid din pozele pe care le-au realizat în tură, acesta este disponibil gratuit la centru

Pentru turele organizate în weekend, vă rugăm să consultați celelalte două pagini: Ture cu bicicleta ta sau Ture cu bicicletele noastre.

Localizare: