Bicicletele noastre

FreeRider îți pune la dispoziție pentru închiriat biciclete electrice, de ultimă generație, din gama renumitului producător german Haibike, unul din pionierii în domeniu. Acestea pot fi închiriate invidiual sau pentru plimbările în grup pe care le organizăm, dar oricare ar fi varianta aleasă de tine, iată ce trebuie să știi despre acestea.

Atenție, bicicletele nu dispun de manetă de accelerație, se mișcă din loc doar atunci când pedalezi! 

Pentru că toți suntem diferiți, nu doar din punct de vedere al constituției dar și al tehnicii, avem o gamă variată de biciclete electrice Haibike.

Haibike Sduro Full Seven 5.0 2021

Full-Seven este dotat cu un motor Yamaha, din noua generație, PW-ST, care oferă o putere de 250W și te susține până la 25 km/h. Dar acestea sunt detalii în comparație cu specificațiile bicicletei: frâne hidraulice pe disc cu 4 pistoane în etrier pentru o forță de frânare desăvârșită, suspensii foarte mari, de 160mm pentru confort suprem și o transmisie Shimano Deore cu 11 viteze de ultimă generație pentru reprize de schimbare ultra-rapide. Acumulatorul are o capaciatet mare, de 500Wh și este elegant integrat în cadru.

Haibike Sduro HardNine 3.0 2020/2021

HardNine este un hardtail echipat cu noul motor de la Yamaha, mid-range, PW-ST și vine dotat cu o transmisie cu 11 pinioane, o furcă pe aer și un acumualtor mare, de 500Wh. Din aceste biciclete, avem disponibil un S, singura dimensiune care vine cu roți de 27.5 inch (model 2021 cu acumulator integrat) și 5 bucăți în dimensiunea M plus 2 bucăți L, toate cu roți de 29 de inch, așadar în total 8 biciclete hardtail, acestea reprezentând flota noastră pentru 2020.

Haibike Xduro Hardseven 6.0 27plus

Pentru cei care vor să experimenteze senzațiile pe o bicicletă cu roți groase, în formatul 27plus, împreună cu o motorizare de top de la Bosch, avem la dispoziție modelul din seria profi, Xduro Hardseven 6.0. Acesta are o transmisie 1×11, frâne foarte puternice și anvelope cu o lățime de 3.0 inch. Un singur exemplar este disponibil, în dimensiune M, adică 45cm.