Bicicletele noastre

FreeRider îți pune la dispoziție pentru închiriat biciclete electrice, de ultimă generație, din gama renumitului producător german Haibike, unul din pionierii în domeniu. Acestea pot fi închiriate invidiual sau pentru plimbările în grup pe care le organizăm, dar oricare ar fi varianta aleasă de tine, iată ce trebuie să știi despre acestea.

Atenție, bicicletele nu dispun de manetă de accelerație, se mișcă din loc doar atunci când pedalezi! 

Pentru că toți suntem diferiți, nu doar din punct de vedere al constituției dar și al tehnicii, avem o gamă variată de biciclete electrice Haibike.

Haibike Sduro HardNine 3.0 2020

HardNine este un hardtail echipat cu noul motor de la Yamaha, mid-range, PW-ST și vine dotat cu o transmisie cu 11 pinioane, o furcă pe aer și un acumualtor mare, de 500Wh. Din aceste biciclete, avem disponibil un S, singura dimensiune care vine cu roți de 27.5 inch și 5 bucăți în dimensiunea M plus 2 bucăți L, toate cu roți de 29 de inch, așadar în total 8 biciclete hardtail, acestea reprezentând flota noastră pentru 2020.

Haibike Xduro Hardseven 6.0 27plus

Pentru cei care vor să experimenteze senzațiile pe o bicicletă cu roți groase, în formatul 27plus, împreună cu o motorizare de top de la Bosch, avem la dispoziție modelul din seria profi, Xduro Hardseven 6.0. Acesta are o transmisie 1×11, frâne foarte puternice și anvelope cu o lățime de 3.0 inch. Un singur exemplar este disponibil, în dimensiune M, adică 45cm.