Bicicletele noastre

FreeRider îți pune la dispoziție pentru închiriat biciclete electrice, de ultimă generație, din gama renumitului producător german Haibike, unul din pionierii în domeniu. Acestea pot fi închiriate invidiual sau pentru plimbările în grup pe care le organizăm, dar oricare ar fi varianta aleasă de tine, iată ce trebuie să știi despre acestea.

Atenție, bicicletele nu dispun de manetă de accelerație, se mișcă din loc doar atunci când pedalezi! 

Pentru că toți suntem diferiți, nu doar din punct de vedere al constituției dar și al tehnicii, avem o gamă variată de biciclete electrice Haibike.

Haibike Sduro HardSeven 1.0 2019

Acesta este un hardtail, cu roți de 27.5 inch, cu motorizare Yamaha PW-SE ce generează o putere de 250W și te poate susține până la o viteză de 25 km/h. Ca să ajungi cât mai departe, am optat pentru un acumulator de 400Wh. Transmisia are 2 foi și 10 pinioane, astfel încât să-ți fie ușor chiar și pe cele mai dure cățărări. Din acest model avem la dispoziție două biciclete, dimensiunea S (40 cm).

Haibike Sduro HardNine 1.0 2019

HardNine este similar din punct de vedere al echipării și al motorizării cu HardSeven, diferența fiind făcută însă de roțile de 29 de inch, fiind astfel potrivită pentru persoanele mai înalte. Din acest model avem două variante, una cu cadru M, de 45cm și una cu cadru L, de 50cm.

Haibike Sduro FullSeven LT 4.0 2019

Acesta este un model full-suspension, așadar care beneficiază de un cadru cu suspensie, pentru mai mult confort și rulează pe roți de 27 de inch. Însă cei mai puțin experimentați vor aprecia cu siguranță suspensia, care-i va ajuta în situații mai complicate. Are o echipare superioară modelului HardSeven, însă din punct de vedere al motorizării este similar: motor Yamaha PW-SE, cu un cuplu de 250W și susținere până la 25 km/h. De asemenea, acumulatorul are o capacitate mare, de 500Wh. Din acest model avem disponibilă o singură dimensiune de cadru, M, adică 45cm.

Haibike Sduro FullNine 4.0 2019

FullNine are o echipare similară cu cea a modelului FullSeven, cu mențiunea că rulează pe roți mai mari, de 29 de inch, fiind astfel potrivit pentru persoane mai înalte. Din acest model avem disponibilă o singură dimensiune de cadru, M, adică 45cm.

Haibike Xduro AllMtn 7.0 27plus

Echipat cu motorul superior de la Bosch, Performance Line CX, această bicicletă electrică are menirea de a satisface și cele mai exigente gusturi în materie de performanță. Rulează cu anvelope groase și roți în formatul 27plus, iar suspensiile nu fac altceva decât să împingă limitele de exploatare la maxim. O experiență în sine, modelul AllMtn se distanțează față de restul de modele nu doar prin motorizarea mai performantă însă și prin capacitatea de a traversa cel mai dificil teren pe care i-l pui la dispoziție.

Haibike Xduro Hardseven 6.0 27plus

Pentru cei care vor să experimenteze senzațiile pe o bicicletă cu roți groase, în formatul 27plus, împreună cu o motorizare de top de la Bosch, avem la dispoziție modelul din seria profi, Xduro Hardseven 6.0. Acesta are o transmisie 1×11, frâne foarte puternice și anvelope cu o lățime de 3.0 inch. Un singur exemplar este disponibil, în dimensiune M, adică 45cm.

Ne-am gândit așadar la nevoile fiecăruia dintre voi și am optat pentru o gamă largă de biciclete.